DEŠAVANJA

Procvetali Paket

10mar

Ukoliko niste stigli da se odmorite ili vaš odmor tek počinje, pravi je trenutak da iskoristite #ProcvetaliPaket i da na Zlatiboru uživate u laganom buđenju prirode! 🙂 Pronađite svoj idealni smeštaj na našem sajtu ili pozivom na broj 065 9001 150 i ostvarite pravo na 30% popusta na minimum 3 noćenja! Paket podrazumeva noćenje sa doručkom. 🙂

#CentralInn I #VolimZlatibor I #SmestajZlatibor I #Zlatibor I #ProcvetaliPaket I #CentralInnNocenjeSaDoruckom I #CentralInnProcvetaliPaket

#ZavejaniPaket u Central Inn-u od 06.01. do 14.02.

10dec

Zima je doba godine koje je za mnoge od nas nezamislivo bez boravka na planini. Uživajte u čarolijama jedne od najlepših planina Srbije sa posebnim pogodnostima u okviru Central Inn zavejanog paketa!

Zavejani paket podrazumeva boravak od 5 dana (4 noćenja) u 1/2 apartmanima na bazi polupansiona u periodu od 06.01. do 14.02. Cena noćenja, po osobi, po danu iznosi neverovatnih 39 EUR. U okviru ovog paketa, za vas i vaše mališane spremili smo:

  • GRATIS boravak za decu do 10 godina
  • GRATIS školu skijanja za decu do 10 godina – za dodatne informacije raspitajte se na našoj recepciji

Odaberite svoj #ZavejaniPaket i uživajte u idiličnom Zlatiboru! 🙂

  • Opcija A – 1/2 Studio apartman – 39 EUR po osobi na dan
  • Opcija B – 1/2 Central Studio – 42 EUR po osobi na dan
  • Opcija C – 1/2 Family Studio – 60 EUR po osobi na dan + GRATIS večera za dve osobe

* Za više od dve osobe doplata iznosi 22 EUR na ukupnu cenu / br. osoba.

Za rezervacije pozovite našu recepciju na broj: +381 (65) 9001 150

Hills UP Festival 2019 od 9. do 11. avgusta

18jun

Šesti po redu Hills Up festival i ove godine donosi najbolja imena i na svojevrstan način obeležava jednu epohu na Zlatiboru uz najavu velikih izmena za narednu godinu.

I ove godine tri dana, na dve bine sa novim datumom. Sigurno je da će vrelinu avgustovskih večeri uz mnogo piva začiniti i velikani domaće rok scene u vidu Mortal Kombat, Brat, 375 pre svega dok će u okviru ŠUMA stage-a nastupiti velikani ali i mladi talenti sa domaće DJ scene kao što su DEE, Andrew Meller, SIBBJAG, TKNO, AVOID i još mnogi drugi. Oni će svoj zvuk predstaviti publici među zlatiborskim borovima i potruditi se da dočekamo zlatiborska svitanja uz dobre bitove.